Orman işletmede iftar - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Orman iÅŸletmede iftar

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü tarafından önceki akşam il müdürleri ve kurumun personelinin katılımı ile iftar programı düzenlendi.
Bu haber 1124 kere okunmuÅŸ. 30.05.2019 PerÅŸembe 14:53

 

İFTARA KATILDILAR

Kırıkkale Orman İşletme MüdürlüÄŸü, personelini ve il müdürlerini iftar yemeÄŸinde buluÅŸturdu.

Kırıkkale Orman İşletme MüdürlüÄŸü tarafından önceki akÅŸam il müdürleri ve kurumun personelinin katılımı ile iftar programı düzenlendi. Kurumun yerleÅŸkesinde gerçekleÅŸtirilen iftar programına İl Müdürü Alper Çimen ev sahipliÄŸi yaparken, iftar programına İl Müftüsü, kurum müdürleri, Orman İşletme Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve kurum personeli katıldı.

 

SOHBET ETTİLER

Keyifli ÅŸekilde geçen iftar programında İl Müdürü Çimen, iftara katılanlarla yakından ilgilinde ve teÅŸriflerinden ötürü teÅŸekkür etti. Çimen ayrıca, kurumun çalışma yapısı ve Kırıkkale’nin durumu konusunda da iftara katılanları bilgilendirdi. Bölge Müdürü Kodalak da Kırıkkale’nin ve çevresinin doÄŸal ve orman yapısı konusunda bilgiler verdi.  İftardan sonra konuklarla çay içip sohbet edildi.

 

ÇİMEN BİLGİLER VERDİ

İl Müdürü Çimen, göreve baÅŸladığı 8 aylık süre içinde Kırıkkale’de 1 milyon adet fidan dikildiÄŸini, orman alanlarının bakım,ÅŸ ıslah ve korunmasına yönelik çalışmalar yapıldığını, orman köylüsüne destek verildiÄŸini, süt sığırcılığına yönelik bilgilendirme yapıldığını söyledi. İftarın ardından konuklarla birlikte hatıra resmi çekinen Çimen, iftara iÅŸtirak eden herkese teÅŸekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir