En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğrenciye destek

Bahşılı Belediyesi’nin eğitim ve öğrencilere yönelik desteği sürüyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin kişisel gelişimine faydalı olacak kitapları bizzat kendisi verdi.
Bu haber 385 kere okunmuş. 14.06.2021 Pazartesi 23:14

BAŞKAN TEKİN DESTEK OLUYOR

Bahşılı Belediyesi’nin eğitim ve öğrencilere yönelik desteği sürüyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin kişisel gelişimine faydalı olacak kitapları bizzat kendisi verdi. Daha önce de eğitim ve öğrencilere yönelik destekte bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bu desteğini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Tekin, destek çalışmasıyla ilgili bilgi verdi ve “İlçemizde okuyan ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize (100 kişilik) kişisel gelişimine faydalı olacak kitap seti hediye ettik ve ediyoruz” dedi.

 

DESTEK AÇIKLAMASI YAPILDI

Belediyeden destek çalışmasıyla ilgili açıklama yapılarak, “Belediye başkanımız Sayın Recep Zafer TEKİN, ilçemizde okuyan ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize kişisel gelişimine faydalı olacak kitapları İlçe milli eğitim müdürü Fedai Akın ve Meslek Lisesi Müdürü Kadir Temizgül'ün katıldığı bir törenle öğrencilere hediye ettik ve ediyoruz. Eğitim ve öğrencilerimize destek ve katkılarımız sürecek” bilgisi verildi. Törende Başkan Tekin kitapları bizzat kendisi öğrencilere verirken, öğrenciler ve ilçe eğitim yöneticileri Başkan Tekin’e teşekkür ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir