En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Müdürlerle toplantı yaptı

2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminin ikinci yarısında başlatılan ve içinde bulunduğumuz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında da devam edecek olan Ortaokul Müdürleri değerlendirme toplantısının ikincisi, Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 421 kere okunmuş. 13.11.2019 Çarsamba 15:40

DEĞERLENDİRME YAPILDI

13 merkez 18 ilçe Ortaokul Müdürünün katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer,  2019-2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde ikincisi yapılan toplantıda, okul müdürleri ile küçük guruplar halinde bir araya gelinerek; kendi okulları ile ilgili, eğitimle ilgili, yürütülecek projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunulduğunu kaydetti.

 

ENSTRÜMAN UYARISI

İlimizin eğitimdeki başarı oranını daha ileri seviyelere çıkarabilmek için çalışmaların çok yönlü olarak arttırılması gerektiğine dikkat çeken Vali Sezer "Her okulumuz yürütülen projelerin bir parçası olmakla birlikte; kendisinin de ayrıca akademik, sportif ve sosyal alanda okul karnesi, programları olacak. Akademik başarının yanı sıra, her çocuğumuzun bir spor dalı ile uğraşmasını, isteyen her çocuğumuzun bir enstrüman öğrenmesini istiyoruz. " dedi. Daha sonra, Ortaokul Müdürleri tek tek söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundular. Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürleri ve Ortaokul Müdürleri katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir