En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP’nin adayı Yarar

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırıkkale merkez adayı belli oldu. Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak Serdar Yarar ilan edildi.
Bu haber 1142 kere okunmuş. 19.11.2018 Pazartesi 18:48

BALOĞLU DUYURU YAPTI

Kırıkkale’de merakla beklenen MHP’nin il merkezi adayı belli oldu. Partinin Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak İş Adamı Serdar Yarar açıklandı. Duyuruyu İl Başkanı Erdal Baloğlu sosyal medya hesabından yaptı. Bunun ardından bir çok kişi Yarar ismini duyurmaya başladı. Serdar Yarar ilk dakikalardan itibaren tebrik telefonları ve mesajları almaya başladı. İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Kırıkkale Belediye Başkan adayımız Serdar Yarar olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun” anonsuyla duyuruyu yaptı.

 

İDDİALI BİR İSİM

Yarar, Kırıkkale için çok ciddi hazırlıklar yapan bir isim olarak biliniyor. Sorunlar ve çözümü için kitapçık hazırlamıştı. Partinin il merkezi için Yarar’la birlikte adayları Merih Karayol ve Dursun Can’dı. Bu isimler içinden Yarar aday yapıldı ve bu gelişme olumlu karşılandı. Yarar daha önce de Kırıkkale için aday adayı olmuştu. Partinin bu seçimde Yarar’la birlikte iddialı olması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir