En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP adayı Ulusoy

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından açıklanan bilgiye göre Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy oldu.
Bu haber 92 kere okunmuş. 11.01.2024 Perşembe 19:46

ADAY BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından açıklanan bilgiye göre Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy oldu. Yerel seçimler için partilerin adayları netleşmeye başladı. Kırıkkale'de en çok merak edilen isimlerden birisi MHP'nin adayıydı. Bugün parti tarafından yapılan açıklamada MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı'nın Harun Ulusoy olduğu belirtildi. MHP Kırıkkale'de Harun Ulusoy ile sahaya çıkacak.

 

HARUN ULUSOY KİMDİR?

1 Ocak 1966 tarihinde Kırıkkale ili Keskin ilçesi Hacıömer Solaklısı Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Hacıömer Solaklısı Köyü İlkokulunda, Ortaöğrenimini Kırıkkale Mehmet Varlıoğlu Ortaokulunda, Lise öğrenimini Kırıkkale Ticaret Lisesi’nde, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde, Yüksek lisans eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

Memuriyet hayatıma 1989-1993 yılları arasında Kırıkkale Belediyesi Muhasebe biriminde başladı. 1992 yılında kurulan Kırıkkale Üniversitesi’ne 1993 yılında sayman olarak atandı. 11 yıl süreyle bu görevi yürüttü.

28 Mart 2004 tarihinde Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 3 dönem (15 yıl) Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Görevde bulunduğu süre içerisinde, Kırıkkale altyapı projelerinin gerçekleşmesinde önemli sorumluluklar üstlendi. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinde görev aldım. Kırıkkale Belediyesi Stratejik Plan ve Norm Kadro çalışmalarını koordine etti.

2004-2019 yılları arasında sorumlu olduğu Başkan Yardımcılığı döneminde; Mali Hizmetler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı ile 2009-2018 yılları arasında Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2017-2018 yılları arasında Teftiş Kurulu Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerini vekaleten yürüttüm. Aynı zamanda Kırıkkale Belediye Yeşil Vadi Su Birliği idareciliği görevini üstlendi.

2018-2019 sezonunda Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve dört çocuk babası.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir