En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mesai sonrası hizmet

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, sağlık hizmetlerinde fark yaratan uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Hastane, mesai saati sonrasında sağlık hizmet vermeye devam edecek.
Bu haber 1011 kere okunmuş. 26.11.2018 Pazartesi 13:14

SAAT 19:00’A KADAR AÇIK OLACAK

Yaşam hastanesi, hasta yoğunluğu ve mesai saatlerinde hastaneye gelemeyenler için yeni bir uygulama başlattı. Hastane, mesai saati sonrasında da saat 19:00’a kadar sağlık hizmetini sürdürecek. Hastaneden yapılan açıklamada, haftanın 5 günü bazı polikliniklerin mesai bitiminden sonra saat 19:00’a kadar hasta kabul edeceği ve sağlık hizmetini sürdüreceği vurgulandı. Hastane yönetimi  bu yeni uygulamayı anlattı ve uygulamanın detayları konusunda bilgiler verdi.

 

MESAİ SONRASI UYGULAMA

Mesai saatleri içinde hastaneye gelemeyenler başta olmak üzere, bazı polikliniklerdeki yoğunluğu da dikkate alarak böyle bir uygulamaya gittiklerini açıklayan hastane yönetimi,  “Hastanemiz şu anda mesai saatleri içinde rutin uygulamalarına, poliklinik hizmetleri ve diğer sağlık hizmetlerine devam etmektedir. Mesai saatleri içinde özellikle çalışan kesimin hastaneye gelememe gibi bir sorunu vardı. Uzun zamandır bu konuda iletiler alıyorduk. Hem bu amaçla ve hem de bazı polikliniklerin yükünü mesai sonrasına kaydırmak bakımından “mesai saati sonrası uygulaması” başlattık” dedi.

 

HANGİ BÖLÜMLER AÇIK

Uygulamanın nasıl yürüyeceğine dair de bilgiler veren yönetim, “Gün içinde rutin uygulamalarımız mesai saati sonrasına kadar devam edecek. Bu süre saat 17:30’u buluyor. Bundan sonra ise saat 19:00’a kadar hasta kabul etmeye devam edeceğiz. Haftanın 5 günü bu uygulama sürecek. Poliklinik uygulamalarını günlere yaydık. Salı ve Perşembe günleri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği, KBB Polikliniği, Göz Polikliniği hekimleri hasta kabul etmeyi sürdürecek. Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi ise haftanın 5 günü saat 19:00’a kadar mesaiye devam edecek ve hasta kabul edecek” dedi.

 

FAZLADAN ÜCRET ÖDENMEYECEK

Mesai sonrası çalışma programı için hastaneye gelen hastaların fazladan herhangi bir fark ücreti ödemeyeceklerinin de altını çizen yönetim, uygulamanın Kırıkkalelilere hayırlı olmasını diledi ve “Bu uygulama için hastanemize gelenler fazladan herhangi bir fark ücreti ödemeyecekler. Gün içindeki uygulama nasıl yürüyorsa, mesai saati bittikten sonra saat 19:00’a kadar da aynı şekilde devam edecektir” diye konuştu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir