En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Makam aracı satıldı

Bahşılı Belediyesi’nin 2017-2018 dönemlerine ait borçlara karşılık makam aracı olarak kullanılan Jip icra takipleri karşılığında satışa çıkarıldı ve satıldı.
Bu haber 355 kere okunmuş. 02.05.2021 Pazar 15:07

ÖNEMLİ BİR SORUNDU

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin tarafından kullanılmayan jip araç parkında bulunuyordu. Hem kullanım maliyetinin yüksek olması ve hem de fazla yakıt tüketiyor olması nedeniyle araç garajda bekliyordu. Bazı firmaların 2017-2018 yıllarından kalan alacağına karşılık olarak araç satışa çıkarıldı ve satışı gerçekleştirilerek hem eski dönem borçlarının bir kısmı ödendi, hem de alacaklı esnafın rahatlaması sağlandı.

 

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Belediyeden yapılan açıklamada, “2017-2018 yılında alımı yapılarak döneminde ödenmeyen borçlar nedeniyle üzerinde hacizler bulunan Hyundai Santa-Fee Marka Başkanlık makam aracını Belediye Başkanımız Sn. Recep Zafer TEKİN göreve geldiği günden itibaren kullanmıyordu.  Ali ÖZER İnşaat Taahhüt firması, Özeroğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti, Tosunlar Petrol Ürünleri İnşaat Nakliye LTD. ŞTİ. isimli firmaların başlattığı icra takibi nedeniyle 08.04.2021 tarihinde yapılan icra satışı ile satılmıştır” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir