En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Koyuncu’dan açıklama

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, bazı yerel ve ulusal basında AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile yaşadığı diyaloğun farklı şekilde yansıtılarak haber yapılması üzerine açıklamada bulundu.
Bu haber 886 kere okunmuş. 13.03.2021 Cumartesi 18:22

“TAMAMEN LATİFEDİR”

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, bazı yerel ve ulusal basında AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile yaşadığı diyaloğun farklı şekilde yansıtılarak haber yapılması üzerine açıklamada bulundu. Yaşanan diyaloğun eskiye dayanan bir dostluktan kaynaklanan samimi bir latifeden başka bir şey olmadığına dikkat çeken Başkan Koyuncu, bu latifenin siyasi malzeme haline getirilmesinin kendisini üzdüğünü söyledi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapma zorunluluğu hissettiğini belirten Başkan Koyuncu, durumla ilgili izahta bulundu.

 

KONUYU ANLATTI

Koyuncu açıklamasında şunları söyledi: “İlimizde faaliyet gösteren bazı haber siteleri ve Sabah Gazetesi yerel sayfasında şahsımla ilgili yer alan haberler üzerine bu açıklama elzem olmuştur; Bahsi geçen konu Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı ile birlikte, AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiğimiz ziyarette latife edilmiş bir dost muhabbetidir. AK Parti İl Başkanı Sn Mustafa Kaplan ile siyaset dışı bir dostluğumuz bulunmakta olup, bu dostluk çerçevesinde kendisi ile aramızda geçen bir latifedir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sn Erdal Balonlu ve il teşkilatımızın da hazır bulunduğu bir ortamda bahse konu latifenin siyasi malzeme haline getirilerek kullanılması beni derinden üzmüştür.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir