En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Koordine yapıldı

Kırıkkale’de, Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsü yapıldı.
Bu haber 101 kere okunmuş. 10.11.2022 Perşembe 16:50

Kırıkkale’de, Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nın üçüncüsü yapıldı. Toplantıda kurumların Kırıkkale de tarımın, ormanın ve hayvancılığın gelişmesine yönelik koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edeceği vurgulandı.

 

 

 

 

TOPLANTI YAPTILAR

Kırıkkale Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’ nde düzenlenen toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Kırıkkale Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Tuncay Akgöl, Kırıkkale Orman İşletmesi Müdürü Atilla Yılmaz, Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Bahadır Gürleyik ve Kırıkkale Devlet Su İşleri 56. Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu katıldı. Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Tuncay Akgöl’ün yaptığı sunum ile başlayan toplantı da TMO nun iş ve işleyişleri hakkında genel bilgiler verildi. Kırıkkale de tarımın, ormanın ve hayvancılığın gelişmesine yönelik kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları, stratejileri ve neler yapılacağı konularında istişarede bulunuldu. Koordinasyon Değerlendirme Toplantısı, Kurum Müdürlerinin soru, görüş ve önerilerinin alınması ile tamamlandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir