En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale listede

Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından sınıflandırılan dört (4) gün süren etapli dağ bisikleti yarışıdır; bu resmi UCI statüsü...
Bu haber 115 kere okunmuş. 11.12.2022 Pazar 15:16

Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından  sınıflandırılan dört (4) gün süren etapli dağ bisikleti yarışıdır; bu resmi UCI statüsü, Dünyanın dört bir yanından gelecek vadeden amatör ve profesyonel dağ bisikletçilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

 

ANKARA’DA TOPLANDILAR

Kırıkkale, Dünya’nın 4 bir yanından gelecek vadeden amatör ve profesyonel dağ bisikletçilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kırıkkale- Kırşehir- Nevşehir ve Kayseri illerinin yer alacağı MTB Dağ Bisiklet Şampiyonası - Anatoila MTB Stage Race Uluslararası organizasyonun planlaması ve ilk toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkan Bahattin Akyön başkanlığında MTB Teknik kurul ve Parkur Komisyonu üyeleri tarafından Ankara’da yapıldı.

 

KIRIKKALE’DEN START ALACAK

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, organizasyonun 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kırıkkale’den başlayarak Kırşehir, Nevşehir etaplarının ardından Kayseri’de bitmesi planlandığını söyledi. Akyön “Anatoila MTB Stage Race, kendilerini en iyilere karşı test etmek isteyen hevesli amatör biniciler ile profesyonel yarışçıları bir araya getiren bir spor organizasyonudur. Bu organizasyon 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kırıkkale’den başlayarak Kırşehir, Nevşehir etaplarının ardından Kayseri’de bitmesi planlanıyor” dedi.

 

TAKVİM AÇIKLAMASI

Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu ve Teknik Kurullar Başkanı Yusuf Hitit’inde katıldığı 2023 yılı faaliyet programı başarıyla tamamlandı. 2023 yılı etkinliklerin ele alındığı toplantı da Kırıkkale Anatoila MTB Stage Rice yarışı da gündemde yerini aldı. Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu “2023 yılının başarılı geçeceğine inancımız tamdır. 2023 yarış takvimimiz hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir