En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskinlilerle sohbet

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Keskin ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlçe esnafını ziyaret eden MHP Adayı Yarar, Cumhuriyet Meydanında Keskinlile
Bu haber 883 kere okunmuş. 27.11.2018 Salı 11:25

MEMLEKETİNE ZİYARET

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’ı Keskinliler büyük bir coşku ile karşıladılar. MHP’li aday Yarar, Keskin ilçesinin Kırıkkale’nin eski ve en büyük ilçesi olmasına rağmen şu anda en geri ilçelerinde olduğunu söyledi. Yarar, bunda merkez belediyenin de katkısının olduğunu belirterek Belediyeyi almaları halinde ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak İlçelerinde hizmetlerden yararlanması için çalışacaklarını vurguladı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Keskin Cumhuriyet Meydanında Keskinlilerle bir araya gelen MHP’li aday Yarar, ‘’ Değerli esnaflarımızı ziyarette bulunduk. Keskin bizleri bağrına bastı, bizlerde bütün Kırıkkale’yi bağrımıza basacağımızın sözünü veriyoruz. MHP’nin merkez dahil ilçe belediyelerinin de büyük çoğunluğunu alacağını söyledi.’’ Dedi. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu’nun da destek verdiği Keskin buluşmasında Serdar Yarar’a büyük ilgi vardı.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir