En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti otobüsü geldi

İYİ Parti´nin başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün durağı Kırıkkale oldu. İYİ Parti yöneticileri, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu, sorunları dinledi.
Bu haber 983 kere okunmuş. 17.04.2018 Salı 15:17

VATANDAŞLARLA DERTLEŞTİLER

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler Birimi ve Gençlik Kollarının başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsü dün Kırıkkale´ye uğradı. Cumhuriyet Meydanında İl Başkanlığı yöneticilerinin nezaretinde görevliler vatandaşlarla sohbet edip Genel Merkez tarafından hazırlanan formda yer alan sorulara yanıt aradılar.

 

İYİ PARTİ OTOBÜSÜ KIRIKKALE´DE

İYİ Parti otobüsü, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu, kurulan stantlarda sorunlar dinlendi. Açılan stantlara gelen vatandaşlara bir de yedi maddelik form doldurtuldu. Son maddesinde “Meral Akşener deyince aklınıza ne geliyor?” sorusunun yer aldığı anket formunda ayrıca, “Gelecekten umutlu musunuz?”, “Yaşadığınız ülkede mutlu musunuz?” gibi sorular yer alıyor. Otobüs, 81 ili dolaşacak ve vatandaşın sorun ve dertleri yerinde dinlenip, notlar alınacak. Sorunlar raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığına sunulacak.

 

İYİ Kİ İYİ PARTİ VAR

İYİ Parti´nin başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesinin önemli bir çalışma olduğunu belirten İl Başkanı Mustafa Akyürek, içinde bulunduğumuz şu günlerde insanların yaşam koşulları göz önünde bulundurulduğunda vatandaşların koşullardan memnun olup solmadıklarının araştırılması ve bu yönde bir yol izlenmesi bakımından bu çalışmanın önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Akyürek, “Bu proje kapsamında milletimizle bizzat sohbet etmeyi amaç edindik. Genelde ülkemizin, sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik. Bütün sorunlarımızın bir hal çaresi olduğuna inanıyoruz. Sorunlarımıza, katılımcı bir demokrasi anlayışı içerisinde, el birliğiyle çözümler bulacağımızdan emin olunmasını istiyoruz. Artık karamsar olmaya ve ümitsiz kalmaya gerek yoktur. Bu milletin sahibi vardır ve çare de vardır, çünkü İYİ Parti var” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir