En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlk kez çiçek aldı

Kırıkkale'de, hayatında ilk kez çiçek alan 73 yaşındaki Emine Karabulut, Anneler Günü sürprizi nedeniyle gözyaşlarını tutamadı.
Bu haber 452 kere okunmuş. 11.05.2020 Pazartesi 12:59

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale'de, hayatında ilk kez çiçek alan 73 yaşındaki Emine Karabulut, Anneler Günü sürprizi nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Ankara'da yaşayan Nejla Uyanık, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medyadan iletişime geçtiği AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen'den annesine çiçek göndermesini istedi. Bunun üzerine Dağdelen, aldığı çiçeği annesi Emine Karabulut'un evine giderek teslim etti. Hayatında ilk defa çiçek alan Karabulut, gözyaşlarına hakim olamadı. Dağdelen, kızı Nejla Uyanık ile annesini telefonda görüntülü olarak görüştürdü.

 

"ÇOK MUTLU OLDUM"

İlk defa çiçek aldığını belirten 73 yaşındaki Emine Karabulut, "Nuh Dağdelen Bey'e çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. Çok mutlu oldum. Allah hepinizi mutlu etsin. İlk defa çiçek aldım. 6 tane çocuğum var ilk defa Nejla ablan aldı. Hiç beklemiyordum çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum" dedi. Dağdelen'e, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan da eşlik etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir