En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İki aileye taziye

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun vefat eden abisi ile Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen’in vefat eden abisi için taziye mesajı yayınladı.
Bu haber 346 kere okunmuş. 09.05.2021 Pazar 13:10

VEFAT HABERLERİ

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun ağabeyi Şevket Dedelioğlu hayatını kaybetti. Aynı gün Kırıkkale’nin sevilen simalarından Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen ve Yavuz Kipmen’in ağabeyi Oğuz Kipmen de vefat etti.  Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun vefat eden abisi ile Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen’in vefat eden abisi için taziye mesajı yayınladı.

 

RAHMET DİLEDİ

İki aileye de vefat haberinden dolayı üzüntülerini dile getiren Başkan Tekin, “Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun ağabeyi Şevket Dedelioğlu ve Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen ve Yavuz Kipmen’in ağabeyi Oğuz Kipmen’in vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Dedelioğulu ve Kipmen’e Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimi iletiyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir