En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hastaneye hekim atandı

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi’ne hekim atamaları yapıldı. Ataması yapılan 22 branştaki doktorlar ile birlikte hekim ihtiyacının bir bölümü giderildi.
Bu haber 492 kere okunmuş. 21.07.2019 Pazar 11:53

BRANŞLARDAKİ DOKTORLAR

Konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yüksek İhtisas Hastanesinde çalışmak üzere Bakanlığımızca 87. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası sonucu 1 adet Nöroloji Uzmanı, 2 adet Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, 2 adet Pratisyen Hekim, Aile Hekimi Uzmanı, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı atamaları 5 Temmuz 2019 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiş olup en kısa zamanda göreve başlamaları beklenmektedir.

 

KALİTELİ BİR HİZMET SUNUMU

Bununla birlikte Bakanlığımızca 2019 yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası kapsamında yapılacak olan atamalarda Müdürlüğümüze bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesine 08 Ağustos 2019 tarihinde kura ile aşağıda belirtilen unvan ve branşlarda 22 adet sağlık personeli ataması gerçekleştirilecektir. Özellikle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yapılacak Diş Hekimi ve Uzman Diş Hekimi atamaları sonrası Hekimlerimizin göreve başlaması ile birlikte Merkezimizdeki Hekim ihtiyacı büyük ölçüde tamamlanmış olacak ve Kırıkkale halkına daha kaliteli bir hizmet sunumu gerçekleştirilecektir.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir