En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Güleç’e ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Güleç'i ziyaret etti.
Bu haber 133 kere okunmuş. 03.01.2024 Çarsamba 19:13

ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Güleç'i ziyaret etti. Ziyarette aday adaylığı süreci ve parti genel durumu ele alındı. Güleç, 30 yıldır iş insanı olarak faaliyet gösterdiğini ve yoğun bir ziyaret programını sürdürdüğünü belirterek, "Herkesin kabul edeceği bir aday çıkmasını istiyorum. Kim çıkarsa çıksın, hep birlikte mücadele edeceğiz. 30 yıldır rekabet içindeyiz. Herkesin bir adayı çıkarsa, birlikte başarıya ulaşırız. 20 yıldır biz bu davadan sapmadık" dedi.

 

BİZ HERKESE ŞEFFAFIZ

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ise aday belirleme sürecinde şeffaf bir yaklaşım benimsediklerini söyledi. Cumhurbaşkanı'nın emirleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Pehlivanlı, "Adaylarımızı tek tek geziyor, saha raporlarını değerlendiriyoruz. Hedefimiz seçimi en yüksek oy ile kazanmak. Partimizi en iyi şekilde temsil edecek adayı belirleyerek birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlanıyoruz" diye konuştu. Sürecin uzun soluklu bir sabır gerektiren siyasi bir mücadele olduğunu vurgulayan Pehlivanlı, aday belirleme sürecinde herkese eşit mesafede olduklarını ve Cumhurbaşkanı'nın tercih ettiği adayı destekleyeceklerini dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir