En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gök’ten MKE açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı’nda Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK)’nin Anonim Şirketine dönüşmesi ile ilgili çıkarılan kanunla ilgili basın toplantısı düzenledi.
Bu haber 288 kere okunmuş. 05.07.2021 Pazartesi 18:08

GÖK’TEN KIRIKKALE ZİYARETİ

Milletvekili Gök, Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Makina Kimya Endüstrisi Kurumunun özelleşmesi ile ilgili komisyona sunulmasının duyulması ile birlikte Kırıkkale'de cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarla birlikte büyük bir miting yaptıklarını ve çıkarılan bu yasa ile Türkiye Büyük Meclisinde kurulan komisyonda önemli konuşmalar yaptıklarını ifade etti. Milletvekili Levent Gök, yaptığı açıklamada şöyle konuştu ''Cumhuriyet Halk Partisi olarak çıkarılan bu kanunla ilgili halkı bilinçlendirmeye ve aydınlatmaya çalıştı. Türkiye gündemine giren bu konuyu kamuoyuna yeteri ağırlıkta taşıdılar. Bu her yerden görüldü.

 

MKE AÇIKLAMASI

Çıkarılan bu kanunla ilgili neler yaşanacağını biliyoruz. Şimdi bize ne dediler, Biz Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) anonim şirketi yapıyoruz. Çıkarılan yasa ile anonim şirketi olarak yasalaştı. Biz çıkarılan bu kanunu parti olarak Anayasa Mahkemesine taşıyacağız. Biz biliyoruz ki özelleştirilemeyecek diye madde de konsa, sonunda tıpkı Türkiye Elektrik Kurumu Anonim Şirketinde olduğu gibi özelleştirmektir” dedi. Düzenlene basın toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Kırıkkale İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ ve partililer katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir