En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gelir sağlanacak

Kırıkkale Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan, Genç ve Kadın Çiftçi Eğitim Merkezinde bir yandan eğitimlere devam edilirken, diğer yandan da üretim ve satış imkânlarının geliştirilmesi çalışmaları yürütülüyor.
Bu haber 351 kere okunmuş. 05.09.2019 Perşembe 18:14

GENİŞ KATILIM  OLDU

Kursiyerler eğitimleri doğrultusunda imal ettikleri ürünlerinin kooperatif çatısı altında toplanması sayesinde etkili üretim ve pazarlama ağına kavuşması için yürütülen bu çalışma kapsamında bir eğitim toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Ticaret Bakanlığı Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cebeci’ de katıldı.

 

DETAYLI BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kursiyerler aldıkları eğitimlerin neticesinde, gelir elde edebilmelerinin de sağlanması için yürütülen çalışma kapsamında, kooperatif kurulması konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda konuşan İl Müdürü Sırrı Yılmaz, kurs merkezinin öğretmek, üretmek ve son olarak da ürünlerin pazarlamasının yapılmasını sağlamak amaçlarıyla kurulduğunu vurgulayarak, Kadın Üretici Kooperatifi kurulması ile kursiyerlerimizin sağlam temelleri olan bir gelir kaynağına sahip olmalarının sağlanacağını dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir