En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Futbol şöleni başladı

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası start aldı.
Bu haber 316 kere okunmuş. 13.07.2021 Salı 18:15

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası start aldı. 10-13 ve 14-16 yaş gruplarından oluşan takımlar şampiyonluk kupası için mücadeleye başladı. Şölen havasında başlayan turnuvanın açılış maçında basın mensuplarından oluşan takım Yahşihan Belediye Gençlik Spor’a karşı mücadele verdi. Dostluk içerisinde geçen karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

 

20 TAKIM KATILIYOR

Yahşihan’da futbol şöleni başladı. Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar özledikleri futbol  topuna kavuştular.  Ailelerinin de büyük ilgi gösterdiği turnuvaya 20 takım katıldı. Formaları belediye tarafından karşılanan takımlar turnuvanın ilk gününden itibaren şampiyonluk kupası için kıyasıya bir mücadele örneği sergilediler.  Turnuvanın açılışı maçında basın mensuplarından oluşan takım belediye çalışanlarından oluşan takımla karşı karşıya geldi. Başlama vuruşunu Yahşihan Kaymakam Vekili Bahşılı Kaymakamı Erdem Karanfil, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı  Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı yaptı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyük bir çekişmeye  sahne olan maç Burak Can ve Serdarhan Tetik’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi.  Günün ikinci gösteri maçında bu defa MHP yöneticileri ile belediye yöneticileri karşılaştı. MHP İl Başkanı Baloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abalı’nın futbolları ile büyük beğeni topladığı maç 4-3 Yahşihan Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.  Gösteri maçlarından sonra turnuva resmen başladı. Belediye Başkanı Türkyılmaz, özellikle salgın nedeniyle kapalı kalan çocuklar için böylesi bir organizasyon yaptıklarını belirtirken, aileler bu etkinlik için Türkyılmaz’a teşekkür ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir