En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fidan diktiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ‘Geleceğe bir nefes. Daha Yeşil Bir Kırıkkale’ parolasıyla ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdi.
Bu haber 527 kere okunmuş. 08.04.2021 Perşembe 18:34

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ‘Geleceğe bir nefes. Daha Yeşil Bir Kırıkkale’ parolasıyla ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdi. Kırıkkale Ankara yolu üzeri 4. Km’de İl Başkanlığı adına hatıra ormanı oluşturulurken Covid-19 sürecinde hayatlarını kaybedenler adına da birer fidan dikildi.

 

FİDAN DİKİMİ YAPILDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Kırıkkale Ankara yolu 4. Km üzerine AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Hatıra Ormanı oluşturuldu. Daha Yeşil Bir Kırıkkale’ parolasıyla gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğinde ilk etapta 3 bin fidan toprakla buluşturuldu. Sağlık Haftası nedeniyle Kırıkkale’de görev yapan sağlık çalışanlarının da katıldığı ağaç dikim etkinliğinde Covid-19 Sürecinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları adına da birer fidan dikildi. Gelecek nesillere daha yeşil bir Kırıkkale bırakmak amacıyla ilk etapta 3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden İl başkanı Mustafa Kaplan toplamda 30 bin fidanı AK Parti Kırıkkale İl Başkanılığı Hatıra Ormanında toprakla buluşturacaklarını dile getirdi.

 

HATIRA ORMANI

Ormanların şehirlerimizin can damarları olduğunda dikkat çeken Kaplan “Bizler şehrimizin gelecekte daha rahat nefes alabilmesi için ormanlarımızı büyütmekle mükellefiz. Bu nedenle 30 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Sağlık Haftası olması nedeniyle ilk etap ağaç dikim etkinliğimizi sağlık çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu vesile ile pandemi sürecinde hayatlarını bizlerin sıhhati için feda eden bütün sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlık çalışanlarımıza da bundan sonraki bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum” diyerek güzel temennilerde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir