En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En iyi polis anne

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve Kırıkkale Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Topluluğu...
Bu haber 293 kere okunmuş. 02.01.2024 Salı 18:10

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve Kırıkkale Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Topluluğu ile iş birliğinde “En İyi Narkotik Polis Anne Narko-Gençlik Eğitimi” etkinliği düzenlendi.

 

 

FARKINDALIK ANLATILDI

Kırıkkale Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Polis memurlarının, yasaklı maddeler ile ilgili bilgilendirici konuşmalarının ardından, program çeşitli görsel ve videolarla desteklenerek sürdürüldü. Yapılan bilgilendirmede “İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesiyle, uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yürütülerek, uyuşturucu kullanımının henüz başlamadan önüne geçilmesi hedefleniyor. Bu tür bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleriyle konuya dikkat çekmek istiyoruz” ifadelerine yer verildi. Program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir