En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğitime destek

Yahşihan ilçesinde eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak giderleri Yahşihan Belediyesi tarafından karşılanmak üzere Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.
Bu haber 231 kere okunmuş. 14.06.2021 Pazartesi 23:08

Yahşihan ilçesinde eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak giderleri Yahşihan Belediyesi tarafından karşılanmak üzere Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında öğrenciler, Online Soru Kampüsü uygulaması ile LGS ve YKS sınavlarına hazırlanacak.

 

 

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Yahşihan Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Yahşihan Kaymakam Vekili Erdem Karanfil, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek katıldı. İmzalanarak hayata geçirilen protokol kapsamında ilçe genelindeki okullarda ilköğretim ve ortaöğretime devam eden 8. ve 12. sınıf öğrencileri bundan böyle okul derslerinin yanı sıra LGS ve YKS sınavlarına protokolde yer alan Online Soru Kampüsü uygulaması ile hazırlanacak.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Uygulama ile öğrencilerin soru çözümleri ve ders konularının takiplerine dair tüm detaylar online olarak kayıt yaptırdıkları Online Soru Kampüsü sistemi üzerinden takip edilebilecek. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı boyunca geçerli olacak olan protokole ait tüm masraf ve giderler ise Yahşihan Belediyesi tarafından karşılanacak. Kaymakam Karanfil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kökrek, eğitime vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Türkyılmaz'a teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir