En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Okul denetimi yapıldı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, çocukların ve gençlerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla okul denetimlerine devam ediyor.
Bu haber 75 kere okunmuş. 18.12.2023 Pazartesi 19:09

DENETİMLER YAPILIYOR

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde bulunan okulların bulunduğu cadde ve sokaklarda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, okul çevrelerinde bulunan iş yerleri, parklar ve oyun alanları kontrol edildi. Ayrıca, okula gelen öğrencilerin ve velilerinin güvenliği de sağlandı. Yapılan denetimlerde, okul çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Ayrıca, okul çevrelerinde bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

 

NELER YAPILIYOR?

Okul çevrelerinde bulunan iş yerleri, parklar ve oyun alanları kontrol edildi. Okula gelen öğrencilerin ve velilerinin güvenliği sağlandı. Okul çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Okul çevrelerinde bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı. Emniyet Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir