En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Düğün töreni yapıldı

Şehrimiz esnafarından, Büyükyağlı Eski Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik'in oğlu Muhlis ile Bayram Ersoy'un kızı Merve bir ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.
Bu haber 817 kere okunmuş. 07.08.2018 Salı 15:01

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

Güler-Mevlüt Özçelik çiftinin biricik oğlu Muhlis ile Funda-Bayram Ersoy çiftinin biricik kızı Merve düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Mersan Congresium Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Merve-Muhlis çiftinin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, çiftin nikâh şahitliklerini ise; Kırıkkale Eski Milletvekili Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve damat beyin amcası Cumhuriyet Savcısı Hasan Özçelik yaptı. Genç çiftin evlilik cüzdanını Abdullah Öztürk vererek bir ömür boyu mutlu olmalarını ve hayırlı evlat yetiştirmelerini temenni etti.

 

HERKES ORADAYDI

Düğün törenine başta Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Eski Milletvekili Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, damat beyin amcası Cumhuriyet Savcısı Hasan Özçelik olmak üzere sivil toplum kuruluşları, iş dünyasından birçok esnaf, dernek, sendika ve siyaset camiasındaki yakınları, sevenleri, dostları, akrabaları ve çevre illerden gelen davetliler bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Mevlüt Özçelik, “Oğlumuz Muhlis büyüdü ve evlendi. Allah razı olsun sevenlerimiz yalnız bırakmadı" dedi.

 

ÖZÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Düğün törenine katılanlara tek tek teşekkür eden baba Özçelik, “Bu güzel ve mutlu günümüzde bizlere şeref verdiniz, onur verdiniz. Mutluluğumuzu paylaşıyorsunuz. Dünya dostlarla güzel, mutlulukları da dostlarla yaşamak güzel. Bu mutluluğumuzu paylaştığınız için sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Cenabı Hak sizleri her iki cihanda sevindirsin. Bizleri sevindirdiğiniz gibi” dedi. Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile de, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadesinde bulundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir