En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dinamik uygulama

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirildi.
Bu haber 337 kere okunmuş. 21.04.2021 Çarsamba 17:16

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirildi. Denetimlere katılan Kaymakam İbrahim Gökçe, ekiplerle birlikte vatandaşları uyardı.

 

 

DENETİMLER YAPILIYOR

Dinamik Denetim Süreci kapsamında Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe'nin katılımı ile rehberlik ve denetimler ilçe merkezi ve köylerde gerçekleştirildi. Vatandaşları uyaran Kaymakam Gökçe ve ekipler, herkesin kurallara etkin şekilde uyması gerektiğini belirttiler. Vatandaşları rehavete kapılmaması noktasında uyaran Gökçe, “İnşallah hep birlikte mücadele ederek, virüsü yeneceğiz. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak salgının bulaşma seyrini değiştirmek hepimizin elinde” dedi.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanlığı, kısmi kapanma sürecinde ülke genelinde bugünden itibaren "yoğunlaştırılmış dinamik denetimler" yapacak. Kısıtlama günlerinde dışarda olanlar tek tek denetlenecek. Seyahat yasağı ile ilgili her araç durdurulup kontrol ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları, şehirlerarası seyahat kısıtlaması, konaklama tesislerine dair tedbirler ve işyerlerinin açılış-kapanış saatlerine uyulup uyulmadığı kontrol ediliyor. Denetimlerde işyeri sahipleri/çalışanları ile vatandaşların kurallara uymaya/sorumlu davranmaya nezaketle davet eden rehberlik edici bir yaklaşım sergileniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir