En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dinamik denetim yapıldı

Kırıkkale’de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında cadde ve sokaklarda ‘Dinamik Denetim Süreci’ nedeniyle denetimler yapılıyor.
Bu haber 309 kere okunmuş. 24.03.2021 Çarsamba 17:13

DENETİMLER SÜRÜYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de İçişleri Bakanlığı’nın genelge kapsamında uyguladığı ‘Dinamik denetim süreci’ sıklaştırılarak devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından covid-19 salgınıyla mücadeleyi dikkat çeken ekipleri maske-mesafe ve hijyen konularında hatırlatmalarda bulunuyor.

 

UYARILAR YAPILIYOR

Esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşların rehavete kapılmaması noktasında sıklıkla uyarı yapıyor.  Ekipler, vatandaş ve esnaflara, işletmelere normalleşme döneminde daha da büyük önem arz eden tedbir kurallarıyla ilgili denetimleri hakkında uyarıyor.  Ekipler, “Esnaflarımızın tedbirlere uyup uymadığını kontrol ettik. Gerekli uyarılarda bulunduk. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte tam normalleşmeye geçeriz. Bu hepimizin elinde” ifadesine yer verdiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir