En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Denetim faaliyeti

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haftalık Tematik Denetim Genelgesi kapsamında Kırıkkale'de Cumartesi günü açık olan restoran...
Bu haber 356 kere okunmuş. 08.03.2021 Pazartesi 17:36

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haftalık Tematik Denetim Genelgesi kapsamında Kırıkkale'de Cumartesi günü açık olan restoran, lokanta, kafeterya, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

İl Müdürü  Sırrı Yılmaz’ın da ekipleri birlikte katıldığı denetimler de işletmelerde hem gıda güvenliği hem de normalleşme süreci tedbirleri yönünden incelmeler yapıldı. Denetimler sonrasında bir açıklama yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Normalleşme sürecinde kurallara uymamız, salgın ile mücadele adına en önemli adımlardan birini oluşturuyor. Bu kurallara ne kadar özen göstererek uyarsak o kadar hızlı normalleşme sürecini tamamlayacağız. Bu nedenle denetimlerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya, Temizlik Maske ve Mesafe kurallarına uymaya davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir