En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çözümler üretiliyor

Göreve geldiği günden itibaren vatandaş odaklı çalışmalarına hız kazandırarak devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ediyor.
Bu haber 213 kere okunmuş. 12.04.2021 Pazartesi 17:29

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Göreve geldiği günden itibaren vatandaş odaklı çalışmalarına hız kazandırarak devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Türkyılmaz, Yenişehir Mahallesinde bulunan Acar Apartmanı sakinleri ile bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, Acar Apartmanı sakinleri ile karşılıklı fikir alışverişleri yaparak çözümler üretti. Türkyılmaz’a genel olarak altyapı üzerine sorular gelirken, genel eksikliklerin giderilmesi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Türkyılmaz, aynı zamanda çocuklara kitap ve boyama kitapları dağıtarak sevindirdi.

 

EKİP RUHU ÇALIŞMASI

Vatandaşlarımızı halk günü buluşmamızda tek tek dinliyoruz diyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz.  Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz. Bu ay Yenişehir Mahallemizde bulunan Acar Apartmanı sakinleriyle halk toplantısında bir araya gelerek, istek ve önerileri değerlendirdik.” Dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir