En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

CHP’li vekillerden çıkarma

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin sorunlarını ve sıkıntıları dile getirilmesi için İzmir Milletvekili Atilla Sertel...
Bu haber 451 kere okunmuş. 20.09.2019 Cuma 09:09

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin sorunlarını ve sıkıntıları dile getirilmesi için İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Kırıkkale Öğretmen evinde Kırıkkale'de bulunan sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

 

 

KIRIKKALE ZİYARETİ

Kırıkkale Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak  sivil toplum örgütleri Türkiye'de ve Kırıkkale'de yaşanan sıkıntıları anlattı. Daha sonra vekiller tek tek söz alarak görüşlerini dile getirdiler. Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ilk söz alan vekil oldu. Önal, Türkiye'de ve Kırıkkale'de çok büyük problemlerin olduğuna vurgu yaptı. MKE'nin giderek küçüldüğünü ifade eden Önal, "Günde en az işsiz vatandaşımız beni arıyorlar ve iş istiyorlar. Biz dertlerine derman almaya çalışıyoruz ve fakat yetişemiyoruz. Buraya vekillerimiz sıkıntıları dinlemeye geldi. Sıkıntıları bir rapor halinde meclise sunacaklar'' dedi.

 

ÖZELLEŞTİRME PARALARI NERDE?

Daha sonra söz alan Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, "Türkiye'de iklim değişti. 5 yıldan bu tarafa artık.  Türkiye ekonomisini yönetmeye artık CHP geldi. Projelerle halkın desteğini aldılar. Türkiye artık savaş istemiyor. Barış istiyor. Eğitimde son noktaya geldik. Sağlık bitmiş durumda. Hastanelere gelen vatandaşlara müşteri gözüyle bakılıyor. Ekonomi ve adalet bitmiş bitmiş durumda. İnsanlar adaleti ve huzuru artık bulamıyor. Eski'den MKE'de 19 bin kişi çalışıyordu. şimdi bu sayı 3 bin kişiye düştü. Cumhuriyet projelerine sahip çıkmak zorundayız. 543 milyon dolar dış nereye gitti. Her 4 gençten biri işsiz. Beyin gücü var. Emek gücü var. Nerede bu özelleştirmeye giden bu paralar?'' dedi.

 

SERTEL AÇIKLAMADA BULUNDU

İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise "CHP olarak bizim amacımız vatandaşı ayağımıza çağırmayız. Biz vatandaşın ayağına gideriz. Açılım diye bir şey  çıkardılar. İçim acıdı. Akil diye bir şey getirdiler. Asil akil insanlar sizlersiniz. Biz kırsalda halkımızla tek başımıza geziyoruz. İnsan şerefiyle yaşar ölür. Hiç birşey den korkumuz yok. Kırıkkale artık şehitlerimizle anılmasın. Üretimle anılsın. Ekonomisiyle anılsın. Türkiye'de müthiş bir harcama ve israf var. Kısa bir süre içinde sadece 50 milyon dolara tank palet fabrikasını sattılar. Genel başkanımız 1 hafta müsaade istedi. Satmayın ben bulup getirecem bu parayı dedi fakat yine de sattılar” dedi.

 

VATANDAŞA ÇARE OLAMIYOR

Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, ise işsizlik sorununa değindi VE “Burada olmaktan çok mutluyum. İşsizlik sadece Kırıkkale'de değil, tüm Türkiye'de büyük bir sıkıntı. Biz ana muhalefet partisi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza iniyoruz konuşuyoruz, vatandaşın durumu içler açısı. Kimse yerinden kımıldamıyor. Vatandaşa çare olamıyor'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir