En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bodur için anma

11 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hacılar Belediyesi eski Başkanı merhum Memduh Bodur, vefatının 11. Yılında kabri başında dualarla anıldı.
Bu haber 336 kere okunmuş. 11.03.2021 Perşembe 17:24

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Hacılar Belediyesi eski Başkanı merhum Memduh Bodur, Hacılar Kasabasındaki aile mezarlığında aile fertlerinin, eş dost ve yakınlarının katılımıyla ölümünün 11. Yılında, dualarla anıldı. Çevresi tarafından sevilen sayılan, Hacılar Kasabasında 3 dönem belediye başkanlığı yapan, hizmetleriyle her zaman anılan, sevenlerinin gönlüne taht kuran Bodur, ölümünün 11. Yıldönümünde dualarla anıldı.

 

DUALAR EDİLDİ

Mezar başında düzenlenen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu. Bodur ailesini Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, MHP İl ve ilçe teşkilatı, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin, İL gazetesi ortağı Davut Kayır, MHP yönetimi, eş, dost, akrabaları ve kasaba halkı yalnız bırakmadı. Ahde vefanın eşsiz örneklerini sergileyen Bodur Ailesi, Bodur’un unutulmadığını ve bundan sonra da unutulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ve Bodur sevgisini ellerinden geldikçe yaşatacaklarını bir kez daha göstermiş oldular.

 

ÇİÇEK BIRAKTILAR

Bodur Ailesi, Bodurun Hacılar Mezarlığındaki kabri başında duygu dolu bir buluşmaya daha sahne olurken, taziyeye gelen sevenleri kabir ziyaretinde; Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler. Mezarlık ziyaretine gelen sevenleri duygularına hakim olamadı. Duaların okunmasının ardından programa katılanlara ikramlar yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir