En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bi Başka Döner

Kayadibi Cennet Bahçe işletmecilerinden Osman Doğan, çarşı içinde de yeni bir lokanta ile lezzetseverlere hizmet vermeye başladı.
Bu haber 482 kere okunmuş. 05.01.2020 Pazar 10:33

Kayadibi Cennet Bahçe işletmecilerinden Osman Doğan, çarşı içinde de yeni bir lokanta ile lezzetseverlere hizmet vermeye başladı. “Bi Başka Döner” ismi ile lokanta açan Doğan, döner, sulu yemekler, çorba ve kebap çeşitleri ile hizmet veriyor.

 

 

YENİ BİR İŞLETME

Kırıkkale’nin en prestijli işletmelerinden biri olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri ortaklarından Osman Doğan, buradaki tecrübesini çarşı içinde yeni açtığı lokanta ile sürdürmeye başladı. Kayadibi Cennet Bahçe işletmecilerinden Osman Doğan, çarşı içinde de yeni bir lokanta ile lezzetseverlere hizmet vermeye başladı. “Bi Başka Döner” ismi ile lokanta açan Doğan, döner, sulu yemekler, çorba ve kebap çeşitleri ile hizmet veriyor.

 

ZENGİN ÇEŞİT MEVCUT

Eski Yaşam Hastanesi köşesinde, Ziraat Bank karşısındaki yerde et, kebap, sulu yemekler ve çorba çeşitleri ile hizmet veren Doğan, herkesi lezzetli yemekler için beklediklerini söyledi. İşletmede başta et döner olmak üzere, çorba, sulu yemekler ve kebap çeşitleri bulunuyor. Lezzetin yanı sıra fiyatlar da gayet makul. Sipariş de alan işletme damak zevkine düşkün olanları yeni yerine bekliyor. Paket ve sipariş servisi 3 318 224 12 12 ve 0 535 526 25 54 numaralı hatlardan verilebiliyor.

 

İŞLETMEDE NELER VAR

İşletmede et döner, et döner dürüm, gobit döner, ekmek arası döner, tereyağlı İskender, döner beyti bulunuyor. Ayrıca, Adana kebap, patlıcan kebap, beyti kebap, dürüm Adana, tavuk şiş, köfte servis yer alıyor. Sulu yemek olarak kuzu haşlama, karnı yarık, musakka, güveç, tas kebabı, tavuk haşlama bulunuyor. Çorba olarak da ezogelin, mercimek, kelle paça, işkembe, yayla ve tırnak paça çorbası bulunuyor.

 

DOĞAN BİLGİ VERDİ

İşletmeci Osman Doğan, “Kayadibi Cennet Bahçe tecrübesi ile artık şehir merkezinde de damak zevkine düşkün olanlara hizmet vermeye başladı. Yeni yerimiz eski Yaşam Hastanesi köşesinde. Lezzetli yemek çeşitlerimiz ile damak zevkine düşkün olanları bekliyoruz. Zengin bir yiyecek çeşidimiz mevcut. Fiyatlarımız da gayet makul. Herkesi yeni işletmemize bekleriz. Ayrıca sipariş ve haket hattımız da var” dedi.

Etiketler: Bi Başka Döner

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir