En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

BBP hareketlendi

2019 seçimlerinden bu tarafa 2 yıldır sessizliğini koruyan Büyük Birlik Partisi, Kırıkkale'de son bir ay içerisinde varlığını hissettirmeye başladı.
Bu haber 566 kere okunmuş. 13.06.2021 Pazar 14:15

2019 seçimlerinden bu tarafa 2 yıldır sessizliğini koruyan Büyük Birlik Partisi, Kırıkkale'de son bir ay içerisinde varlığını hissettirmeye başladı. Partinin İl, Merkez İlçe ve Kadın Kolları Başkanı değişerek kamuoyunun tanıdığı simalar yönetime geldi.

 

 

YENİLİK YAŞANIYOR

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Kırıkkale genelinde yüzde 1.32 ile sandıkta beklediğini bulamayan Büyük Birlik Partisi İl genelinde toplam bin 435 oy alabilmişti. Partinin İl Başkanlığına eski MHP İl Genel Meclis üyesi Bahtiyar Karapolat, Merkez İlçe Başkanlığına merhum minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan'ın oğlu ve minibüsçüler Odası Başkan adayı Orhan Ceylan, Kadın Kolları İl Başkanlığına ise Kırıkkale'de özel sektör eğitim alanında tanınan Meliha Kartal getirildi. Parti ilçelerde ve beldelerde teşkilatlanmaya hız verirken Kırıkkale'de siyasi atmosferde varlığını hissettirmeye başladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir