En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Basınla iftar yaptılar

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Kırıkkale'deki basın kuruluşlarına yönelik iftar programı gerçekleştirildi. İftarda seçimle ilgili açıklamalar yapıldı.
Bu haber 910 kere okunmuş. 21.05.2018 Pazartesi 17:06

BİLDİK'TEN İFTAR GELENEĞİ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da basın kuruluşlarına yönelik iftar programı gerçekleştiren MHP Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, geleneği bozmadı. Başkan Bildik, genel seçimler öncesinde MHP adına hem teşkilat ve adayları hem de gazetecileri bir araya getirdi. Vural Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftar programına katılım ve ilgi yüksek oldu.

 

KIRIKKALE KAZANACAK

İftar programına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe teşkilatı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve partinin aayları olan Halil Öztürk, Murat Abalı ve Ömer Dedebali katıldı. İftara iştirak edenlere teşekkür eden Başkan Bildik, kısaca çalışmalarını anlattı. İftarda konuşan MHP birinci sıra milletvekili adayı Halil Öztürk ise seçimin önemine dikkat çekti ve “Kırıkkale basının değerli temsilcileriyle ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. MHP kazanacak, KIRIKKALE kazanacak. MHP kazanacak, TÜRKİYE kazanacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir