Bahşılı'da bayram birlikteliği

BAYRAMLAÅžMA TÖRENİ YAPILDI
Bahşılı ilçesinde uzun bir aradan sonra nihayet kalabalık, herkesin bir araya geldiÄŸi görkemli bir bayramlaÅŸma töreni yapıldı. Bayramın birinci günü öÄŸlen saatlerinde Belediye binasında gerçekleÅŸtirilen bayramlaÅŸma törenine ilçeden hemen her kesimden bir çok kiÅŸi katıldı. Genç ve yaÅŸlı kesimin yanı sıra bayan ve çocukların da bayramlaÅŸma törenine katılımı oldu. Belediye BaÅŸkanı Recep Zafer Tekin, bayramlaÅŸma töreninde herkesi bir araya getirmeyi baÅŸardı.
BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ
BayramlaÅŸma töreni BaÅŸkan Tekin’in öÄŸlen saatlerinde Belediye binasına geliÅŸi ile baÅŸladı. Bina giriÅŸinde bekleyen bir çok kiÅŸi ve personelle bayramlaÅŸan BaÅŸkan Tekin, daha sonra makamına geçti ve burada kendisini bekleyen ilçe sakinleri ile tek tek bayramlaÅŸtı. Seçimden sonra ilk kez yaÅŸanan bu görüntü ilçede birlik ve beraberliÄŸin saÄŸlandığına kanıt olarak gösterildi. BaÅŸkan Tekin, makam odası ve belediyi binasındaki herkesle bayramlaÅŸtı ve bayramlaÅŸmaya gelenlere teÅŸekkür etti.
BAÅžKAN TEKİN TEÅžEKKÜR ETTİ
Renkli görüntülerin de yaÅŸandığı bayramlaÅŸma töreninde BaÅŸkan Tekin, çocukları unutmadı ve tüm çocukları 5’er lira harçlık verdi. Makamına kadar gelen ve kendisini tabrik eden yaÅŸlıların ellerini öpen BaÅŸkan Tekin, hayır dualarını aldı. BaÅŸkan Tekin, “Burada seçimin hemen ardından bayramlaÅŸma töreninde güzel bir birlik ve beraberlik atmosferi oluÅŸturmuÅŸ bulunuyoruz. Biz de zaten ilçemizde ilk önce bunu saÄŸlamayı amaçlıyorduk. İki aylık süre içinde buna ulaÅŸtığımızı görüyoruz. İfade ettiÄŸimiz gibi ilçemizi yaÅŸanabilir hale getirip, belediyemizi birlikte yöneteceÄŸiz. GeldiÄŸiniz için hepinize teÅŸekkürlerimi sunuyorum” dedi.
YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış 'İLK YORUMU SEN YAP'
Bunlar da ilginizi çekebilir






