En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'da bayram birlikteliği

Bahşılı Belediyesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla muhteşem bir bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, herkesi buluşturdu.
Bu haber 688 kere okunmuş. 06.06.2019 Perşembe 13:53

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Bahşılı ilçesinde uzun bir aradan sonra nihayet kalabalık, herkesin bir araya geldiği görkemli bir bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramın birinci günü öğlen saatlerinde Belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ilçeden hemen her kesimden bir çok kişi katıldı. Genç ve yaşlı kesimin yanı sıra bayan ve çocukların da bayramlaşma törenine katılımı oldu. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bayramlaşma töreninde herkesi bir araya getirmeyi başardı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ

Bayramlaşma töreni Başkan Tekin’in öğlen saatlerinde Belediye binasına gelişi ile başladı. Bina girişinde bekleyen bir çok kişi ve personelle bayramlaşan Başkan Tekin, daha sonra makamına geçti ve burada kendisini bekleyen ilçe sakinleri ile tek tek bayramlaştı. Seçimden sonra ilk kez yaşanan bu görüntü ilçede birlik ve beraberliğin sağlandığına kanıt olarak gösterildi. Başkan Tekin, makam odası ve belediyi binasındaki herkesle bayramlaştı ve bayramlaşmaya gelenlere teşekkür etti.

 

BAŞKAN TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

Renkli görüntülerin de yaşandığı bayramlaşma töreninde Başkan Tekin, çocukları unutmadı ve tüm çocukları 5’er lira harçlık verdi. Makamına kadar gelen ve kendisini tabrik eden yaşlıların ellerini öpen Başkan Tekin, hayır dualarını aldı. Başkan Tekin, “Burada seçimin hemen ardından bayramlaşma töreninde güzel bir birlik ve beraberlik atmosferi oluşturmuş bulunuyoruz. Biz de zaten ilçemizde ilk önce bunu sağlamayı amaçlıyorduk. İki aylık süre içinde buna ulaştığımızı görüyoruz. İfade ettiğimiz gibi ilçemizi yaşanabilir hale getirip, belediyemizi birlikte yöneteceğiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir