En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

15 Temmuz anması

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenlendi.
Bu haber 12 kere okunmuş. 13.07.2025 Pazar 18:55

ETKİNLİK YAPILDI

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, şehitler dualarla yâd edildi. Delice Kaymakamı Tugay Cingirt’in öncülüğünde gerçekleşen anlamlı ziyaretlerde, 15 Temmuz şehitlerine olan vefa bir kez daha gösterildi. Etkinliklerin ilk durağı Delice Kabristanlığı oldu. Kaymakam Cingirt, burada 1995 yılında Şırnak’ta şehit düşen Binbaşı Erhan Dikmen’in kabrini ziyaret etti. Kur’an tilaveti ve dualarla yapılan ziyarette, şehidin hatırası bir kez daha saygıyla anıldı.

 

KAYMAKAM ZİYARETİ

Kaymakam Cingirt ve beraberindeki heyet daha sonra, 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’cü hainlerce Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Hakan Yorulmaz’ın Kırıkkale’de yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidin ailesine sabır ve metanet dileklerini ileten heyet, devletin şehit yakınlarının daima yanında olduğunu vurguladı. Ziyaretlerde Delice İlçe Jandarma Komutanı Alparslan Börteçine Güler, İlçe Müftüsü Nizamettin Bayrakcı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özlem Delice de hazır bulundu.

 

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMASI

Delice Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “15 Temmuz gecesi canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimiz asla unutulmayacak. Milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını ortaya koyan kahramanlarımızın hatıraları her zaman gönlümüzde yaşayacak,” denildi. Etkinlikler, milli birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına önemli mesajlar verirken, şehit aileleriyle kurulan samimi bağlar da takdir topladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir