En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ünlü isimler açılışa geldi

Kırıkkale'nin sayılı işletmelerinden Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hafta sonu açılışı gerçekleşti. Açılışa yüzlerce kişi katıldı.
Bu haber 574 kere okunmuş. 22.07.2019 Pazartesi 11:40

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Bembeyaz Gülüşler İçin" sloganıyla yola çıkan Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Tepebaşı Bulvarı Rauf Denktaş Bulvarı 38/1 nolu (Hanımeller Orta Okulu yanında hizmette başladı. Açılışa Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Türkiye'nin tanınan sanatçılarından Özlem Yıldız, Tuğba Özay ve Sabriye Şengül  (Survivor), siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, aile yakınları, ve yüzlerce vatandaş katıldı." Açılışta Özlem Yıldız, Tuğba Özay ve Sabriye Şengül  (Survivor), Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu birer konuşma yaptılar. Diş Hekimi Murat Öztürk'ün babası, annesi ve ailesi de kısa konuşmalar yaptılar. İşletmenin bol kazanç getirmesi temennisinde bulunuldu. Öztürk'ün duasının ardından hep beraber kurdele kesildi ve işyeri gezildi. Bu arada katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

KIRIKKALE SEVDALISI

Gelen misafirlerine hoşgeldin diyerek sözlerine başlayan Diş Hekimi Murat Öztürk, 2004 yılında Kırıkkale'ye geldim. Burada Kırıkkale halkı bağrına bastı. Değerlerimizden hiç vaaz geçmedim. Tokat halkı bana niye buraya yatırım yapmıyorsun diyorlar. Tokat benim vatanım. Kırıkkale benim ana vatanım Şehit çocukları için ücretsiz muayene yapıyoruz. Onlar bizim emanetlerimiz. Ben Kırıkkale sevdalısıyım” dedi. Diş Hekimi Murat Öztürk, tarafından açılan Kırıkkale Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, iki kattan oluşuyor. Poliklinikte Dijital Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği, İmplantoloji, Diş Beyazlatma, Ortodontik Tedavi, Ağız ve Çene Cerrahisi, Digital ve Panoramik Röntgen, Periodontoloji Dişeti Tedavileri, Koruyucu Diş Hekimliği, Konservatif Diş Dolgu Tedavisi, Çocuk Ağız Diş Sağlığı, Endodonti Kanal Tedavisi, Protezler, Çene Eklem Problemleri, Sağlık Turizmi ve Diş Pırlantası yapılmaktadır.

 

ULUSLARARASI AKREDİTASYON

Diş Hekimi Murat Öztürk, "Dentopol Ağız ve Diş Sağlığı, sektöründe lider şahsiyetlerinden oluşan yönetim kurulu ve güven veren, kaliteyi hizmetle birleştiren ayrıcalıklı dev bir kadro ile ilerlemektedir. “Global Sağlık Hizmeti” anlayışını benimsemiş, sınırları aşan bir felsefe ile yenilikçi, modern ve öncü bir yönetim sistemine sahiptir. Ayrıca pek çok uluslararası akreditasyon kurumu tarafından yönetim ve sağlık hizmeti anlamında kalite belgeleri ile sertifikalandırılmıştır. Sterilizasyon ve hijyen konusunda ilgili otoritelerce onaylanmış uluslararası standartlarda ortam sunulmaktadır. Dentopol, yurt içi ve yurt dışı diş hastalarının tedavi hizmetlerini karşılayacak tüm uzmanlık dallarında çözüm olanakları sağlamaktadır."

 

TEKNOLOJİK İMKANLARLA

Öztürk, "Ulaşılabilir ve Kaliteli Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerini Global Sağlık Hizmetleri kapsamında tüm Dünya’ya sunmak. Hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak. Diş hekimliğinin uzmanlık dallarından aldığı gücü kurumlarımızda en efektif şekilde değerlendirerek belirlediğimiz vizyon için sağlam adımlarla ilerlemek. Koruyucu ve tedavi edici Diş Hekimliği hizmetlerini, ileri düzeyde çağın gerektirdiği teknolojik imkanlarla, uygun ekonomik koşullarda topluma sunmaktır” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir