En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Üç önemli operasyon

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile başarılı operasyonlara imza atılıyor. Op. Dr. Bayrak burun, kulak ve üst göz kapağı estetiğinde başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor.
Bu haber 297 kere okunmuş. 30.01.2022 Pazar 14:14

BAŞARILI OPERASYONLAR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile başarılı operasyonlara imza atılıyor. Op. Dr. Bayrak, burun, kulak ve üst göz kapağı  estetiğinde başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor. Hastanede göreve başladığı günden bu yana önemli ameliyatlara imza atan Op. Dr. Bayrak, burun ve kulak estetiği için hastane ile temasa geçilmesini önerdi.

 

BURUN ESTETİĞİ

Hastaneden yapılan açıklamada, “Op. Dr. Sevinç Bayrak ile Burun Estetiği (septorinoplasti)  bilgi almak için formu doldurun sizi arayalım. Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için septorinoplasti Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesinde uygun fiyat, tecrübeli hekim ve donanımlı ekipmanlar ile başarılı operasyonlar gerçekleştiriyoruz. 0318 212 50 00 'dan 1 'i tuşlayarak kolayca randevu alabilirsiniz” bilgisi paylaşıldı.

 

KEPÇE KULAK ESTETİĞİ

Kepçe Kulak Estetiği (Otoplasti) konusunda da bilgi verilerek, “Kepçe Kulak Estetiği (Otoplasti) operasyonları içinde aynı yolu izleyerek hastane ile temasa geçip bilgi alabilir ve uygulamanın gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için Yaşam Hastanesi ile irtibata geçebilirsiniz” açıklaması yapıldı.

 

ÜST GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ

Bu iki uygulamanın yanı sıra Üst Göz Kapağı Estetiği uygulamasının da yine başarılı şekilde gerçekleştirildiği ifade edildi. Bu uygulamanın da yine aynı yol ve yöntemler ile gerçekleştirildiği ve dileyen kişilerin Üst Göz Kapağı Estetiği konusunda da girişimde bulunabileceği vurgulandı. Uygulamalar için hastane ile temasa geçilmesi önerildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir