En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Op. Dr. Kasapoğlu Yaşam’da

Mesleki kariyeri başarılarla dolu olan Ortopedi Hekimi Op. Dr. İbrahim Kasapoğlu Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 2373 kere okunmuş. 06.02.2020 Perşembe 13:13

OP. DR. KASAPOĞLU YAŞAM’DA

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi kadrosuna başarılı bir hekimi daha dahil etti. Mesleki kariyeri başarılarla dolu olan Ortopedi Hekimi Op. Dr. İbrahim Kasapoğlu Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı. Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak mesleki kariyerini devlet ve özel sağlık kuruluşlarında devam ettiren Op. Dr. Kasapoğlu, Pazartesi gününden itibaren Yaşam Hastanesi’nde göreve başladı.

 

BAŞARILI BİR HEKİM

Ortopedi dalında uzman hekim olarak dikkat çekici operasyonlara ve başarılara imza atan Op. Dr. Kasapoğlu, el cerrahisi üzerine 2 yıl da yan dal yapmış bir isim. Amerika’da Philadelphia’da Shriners Hospital’da çocuk ortopedisi alanında 3 ay eğitim alarak bu alanda da mesleki kariyerine katkıda bulunmuş. Yabancı dil olarak İngilizce bilgisi olan, 38 yaşında evli ve bir çocuk babası Op. Dr. Kasapoğlu Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde göreve başlamaktan dolayı memnun olduğunu belirtti.

 

“KIRIKKALELİLERİ BEKLİYORUZ”

Hasta kabulüne devam eden Op. Dr. Kasapoğlu, “Mezuniyetten sonra mesleki kariyerime devlet ve özel sağlık kuruluşlarında devam ettim. Ortopedinin yanı sıra çocuk ve el cerrahisi üzerine eğitim aldım. Bundan sonra kariyerime Yaşam Hastanesi’nde devam edeceğim. Pazartesi gününden itibaren hasta kabul etmeye başladık. Sağlıklı bir yaşam için değerli Kırıkkale halkını ve çevre sakinlerini bekliyoruz” dedi.

 

GENÇ VE DİNAMİK BİR HEKİM

Yaşam Hastanesi yönetimi, kadroya genç, dinamik ve bir o kadar da başarılı bir hekimi dahil etmenin önemine dikkat çekerek, “Hastanemizin kadrosuna Hacettepe Üniversitesi mezunu, mesleki kariyeri başarılarla dolu yeni bir hekimi daha dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırıkkale ile  çevre il ve ilçelerin değerli sakinlerini sağlıklı bir yaşam için bekliyoruz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir