En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önemli bir imkan

Kırıkkale Özal Yaşam Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Abbasova gözetiminde Bronkoskopi uygulaması başladı.
Bu haber 302 kere okunmuş. 24.01.2022 Pazartesi 18:34

YENİ BİR UYGULAMA

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde önemli bir sağlık işlemi daha başladı. Hastaneden yapılan açıklamada Göğüs Hastalıkları Polikliniği girişi ile Bronkoskopi işleminin yapılmaya başlandığı duyuruldu. Uygulama ile ilgili bilgi paylaşımında, “Uzun süre geçmeyen inatçı öksürük, ağızdan, boğazdan kan gelmesi, tanımlanamayan solunum sorunları gibi durumların yaşanması ciddi hastalıkların belirtisi olabilir. Ayırıcı tanı ancak Bronkoskopi tetkiki ile mümkün olmaktadır. Bu işlem hastanemizin Göğüs Hastalıkları Polikliniğinde, anestezi altında yapılmakta, aynı gün raporlanabilmektedir” açıklaması yapıldı.

 

ÖNEMLİ BİR İMKAN

Hastanede Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Abbasova gözetiminde gerçekleştirilen uygulama Kırıkkale için önemli bir imkan olarak görülüyor. Uygulamadan yararlanmak isteyenlerin hastane ile irtibata geçmeleri öneriliyor. Uygulamanın detaylardı konusunda da bilgiler verilerek, “Endoskopik bir yöntem olan Bronkoskopi, uzun yıllardır akciğer rahatsızlıklarının tanısında kullanılmaktadır. Bronkoskopi ile hava yolları içerisindeki hastalık bulguları doğruda izlenebilir” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir