En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MR sorunu çözüldü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, sağlık alanında yaşanılan bazı personel eksikliği ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas hastanelerinin MR cihazı sorununun giderildiğini söyledi.
Bu haber 1858 kere okunmuş. 24.12.2020 Perşembe 18:04

HEKİM ATAMASI OLACAK

Milletvekili Can, “Sağlık Bakanlığının düzenlediği ve 30 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan 96. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasına göre ilimize; 1 adet İç Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Adli Tıp Uzmanı, 1 adet Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Tıbbı Patoloji Uzmanı, 2 adet Pratisyen Hekim ataması yapılacaktır.

 

CİHAZ YENİLENECEK

Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinin MR cihazı ile ilgili sorun giderilmiş olup ayrıca Yüksek İhtisas Hastanemizin MR cihazını yenilemek üzere hizmet alımı ile ilgili Sağlık Bakanlığından istenilen onay alınmış olup en yakın zamanda kiralanma işlemleri tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.”

 

BİLGİLER VERDİ

Aynı zamanda Sağlık Bakanlığınca İlimize 4 adet Hafif Çelik Taşıyıcılı Ön Üretimli Prefabrik 112 Acil Sağlık hizmetleri istasyonu binası yapım ihalesi sonuçlanmış en yakın zamanda yer tesliminin yapılmasıyla birlikte 60 gün içerisinde il merkezine 1 adet, Balışeyh, Delice ve Keskin ilçelerine 1’er adet yapılacaktır. Böylelikle ambulanslarımızın vakaya ulaşımının daha hızlı olması, daha kaliteli hizmet vermesi planlanmaktadır. Kırıkkale'mize hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir