En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kilo problemine son

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi çağımızın en önemli hastalıklarından biri olan obezite ile mücadele konusunda çok önemli çalışmalar yaparak başarılı neticeler alıyor.
Bu haber 268 kere okunmuş. 09.01.2022 Pazar 13:13

BAŞARILI BİR EKİP KURULDU

Genel Cerrahi Uzmanı (Obezite Cerrahisi Uzmanı) Dr. Abdullah Çime başta olmak üzere, Dahiliye Uzmanı Dr. Bülent Yıldız, Anestezi Uzmanı Dr. Burak Aktan,  Diyetisyen Ecem Kaya ve Psikolog İrem Özyol  fazla kilonun sebebinin araştırılması, kilo vermek amaçlı işlemlerin gerçekleştirilmesi ve işlem sonrası takip konularında tecrübeleri ile bu mücadelede başarılı bir yol izliyor. Şu ana kadar bir çok önemli operasyonlara imza atan ekip, bir çok kişiyi de fazla kilolarından kurtarmış durumda.

 

ÜCRETSİZ DESTEK HİZMETİ

Hastanede fazla kilolar için Obezite ve Tüm Mide Ameliyatı yapılabiliyor. Mide Botoksu ve Mide Balonu yöntemleri ile da başarılı neticelerin alındığı operasyonlar gerçekleştiriliyor. Fazla kiloların altında yatan psikolojik etkenler araştırılıyor, obezite işlemlerinde her danışana ücretsiz diyetisyen desteği veriliyor, bunun yanında yine ücretsiz psikolog desteği sağlanıyor.

 

AVRUPA KALİTESİNDE MALZEME

Obezite konusunda bir çok danışan bir veya iki ay gibi kısa sürelerde sağlıklı bir kiloya erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Uygulama sonrasında da takip devam ediyor. Obezite işlemlerinde botoks, balon, tüp mide stapleri gibi malzemelerin kalitesi en az işlemi yapan uzmanın tecrübesi kadar önemli olduğu için en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Malzeme kalitesi bakımından Avrupa sağlık camiası tarafından tercih edilen en kaliteli malzemeler kullanılıyor.

 

FAZLA KİLOLARDAN KURTULUN

Hastaneden konuyla ilgili paylaşımlarda, “Obezite artık sizin için bir sorun olmasın. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için uzman bir ekibimiz var. Tüm dünyaca kabul görmüş, sağlık sisteminden onaylı çok kaliteli botoks, balon ve stapler kullanıyoruz. Bu sayede işlemini gerçekleştirdiğimiz hastalarımız sağlıkları riske atılmadan kilo verebiliyorlar. Danışanlarımıza ücretsiz olarak diyetiysen ve psikolog desteği de sağlıyoruz” bilgisi verildi. Bu konuda bilgi ve randevu almak için 0544 771 85 71 ve 0535 620 71 06 numaralı hatların aranabileceği ya da WhatsApp danışma hatlarından destek alınabileceği bildirildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir