En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KBB’de çoklu uygulama

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi KBB Polikliniği’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile daha iyi görünmek için çok çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor.
Bu haber 285 kere okunmuş. 10.02.2022 Perşembe 18:36

ÇOK ÇEŞİTLİ UYGULAMALAR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi KBB Polikliniği’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile daha iyi görünmek için çok çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor. Op. Dr. Sevinç Bayrak ile  Burun Estetiği ve Kepçe Kulak Estetiği uygulamalarının duyurusu yapılmıştı. Şimdi ise Burun Estetiği (septorinoplasti) ve Kepçe Kulak Estetiği (otoplasti) ile birlikte Göz Altı Mezoterapi, Göz Altı Işık Dolgusu, Cilt Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Terleme Botoksu, Masseter, Burun ve Çene Dolgusu uygulamalarının yapıldığı duyuruldu.

 

RANDEVU ALABİLİRSİNİZ

Bütün bu uygulamaların Op. Dr. Sevinç Bayrak ile Kulak Burun ve Boğaz (KBB) Polikliniği’nde gerçekleştirilebildiği, daha iyi görünmek için vatandaşların Yaşam Hastanesi KBB Polikliniği’ne beklendiği bildirildi. Uygulamaların tecrübeli hekim, donanımlı hastane ve uygun fiyatlar ile gerçekleştirildiği ifade edildi. Uygulamalar için 0318 212 50 00 'dan 1 'i tuşlayarak kolayca randevu alınabiliyor. Bir çok uygulamanın gerçekleştirildiği hastanede uygulamalara katılanların memnuniyetleri de sosyal medya hesaplarında görülebiliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir