En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Zor bir süreçteyiz

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Covid-19 çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarının yükünün büyük olduğunu belirterek, zorlu bir süreçten geçtiğimizi dile getirdi.
Bu haber 2064 kere okunmuş. 16.12.2020 Çarsamba 17:51

ZİYARETTE BULUNDU

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ve iş yeri temsilcisi Nuh Alparslan ile birlikte İlçe ziyaretleri kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret ettiler. Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feridun Karagöz ve Karakeçili Aile Sağlığı Merkezi hekimi Dr. Murat Coşgun’u ziyaretlerinde pandemi koşulları, sağlık çalışanlarımızın sorunları ve talepleri değerlendirildi.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Ziyaretler esansında Başkan Akdoğan “Başta sağlık camiası olmak üzere ülkemiz ve hatta tüm dünya zor bir süreç yaşamakta. Muhakkak ki bu sürecin kahramanı sağlık çalışanlarıdır. Ülkemizde de sağlık çalışanlarımızın pandemi çerçevesinde yükü büyüktür. Özveri ve büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getiren her sağlık çalışanımıza ayrı ayrı teşekkür etmek, saygı duymak gereklidir” şeklinde görüşlerini ifade etti. Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir