En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Zanlı teslim oldu!

Sokak ortasındaki çifte cinayetin zanlısı teslim olduMANİSA'nın Akhisar ilçesinde, tartıştığı dünürlerini öldüren Mehmet Özkılıç (63) memleketi Kırıkkale'de polise teslim oldu.
Bu haber 950 kere okunmuş. 09.05.2018 Çarsamba 14:24

KIRIKKALE'DE TESLİM OLDU
MANİSA'nın  Akhisar  ilçesinde, tartıştığı dünürlerini öldüren Mehmet Özkılıç (63) memleketi  Kırıkkale'de polise teslim oldu. Öldürülen çiftin vurulma anları çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay, geçen 28 Nisan saat 15.30 sıralarında Ulucami Mahallesi  TahtakaleCaddesi üzerinde meydana geldi. Emekli polis olduğu öğrenilen Mehmet Özkılıç, bilinmeyen bir nedenle sokakta dünürleri Mustafa (43) ve Zeynep (36) Kaya çiftiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özkılıç belinden çıkardığı tabancayla çifte kurşun yağdırdı. Önce  Zeynep Kaya'yı vuran Mehmet Özkılıç, yerde eşinin üzerine kapanan Mustafa Kaya'ya da ateş ederek öldürdü.

 

CİNAYET OLAYI

Olayın ardından saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Kaya çiftini ambulanslarla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çift, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Polis  kaçan saldırganı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, cinayet anının bir işyerinin güvenlik kamerasına an ve an yansıdığı görüldü. Polisin saldırganı yakalamak için başlattığı çalışma sürerken, Özkılıç'ın bugün memleketi Kırıkkale'de polise teslim olduğu öğrenildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir