En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yürüyüş yolu yapılıyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Yenişehir kavşağından ilçemiz merkezine doğru uzanan alanda yaptığımız yürüyüş yolumuz sayesinde vatandaşlarımız daha güzel yürüyüş yapma imkânı bulacak” dedi.
Bu haber 351 kere okunmuş. 22.09.2020 Salı 15:32

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Yenişehir kavşağından ilçemiz merkezine doğru uzanan alanda yaptığımız yürüyüş yolumuz sayesinde vatandaşlarımız daha güzel yürüyüş yapma imkânı bulacak” dedi. Belediye Başkanı Türkyılmaz, alanda yapılan çalışmaları ekipleriyle birlikte inceledi. Türkyılmaz, “Yenişehir kavşağından ilçemiz merkezine doğru uzanan alanda yaptığımız yürüyüş yolumuz sayesinde Yahşihan’ımız, vatandaşlarımızın günün her saati nefes alabileceği, yeşil, nezih ve güvenli bir alana daha kavuşuyor. Yaklaşık bin iki yüz metre uzunluğundaki yürüyüş yolumuzda peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları ile daha yeşil bir bölge oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Bir yandan koronavirüs ile mücadele diğer bir yandan hizmet çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini belirten Başkan Türkyılmaz, “İlçemizin daha güzel yerlere gelmesi ve sorunların çözüme kavuşması amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Yürüyüş yolunda ayrıca belirlediğimiz oturma alanları ile siz değerli vatandaşlarımız günün her saati zaman geçirebilirler. Yürüyüş yolumuz Yahşihan’ımıza hayırlı olsun. Güzel günlere sağlıkla yürüyelim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir