En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yılmazer'den yoğun mesai

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mehmet Yılmazer, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu yoğun bir mesai harcayan Yılmazer, seçime kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 1240 kere okunmuş. 01.05.2018 Salı 16:04

YAĞMUR DUASINA KATILDI

Yılmazer ilk olarak Dikmen köyünde yağmur duasına katıldı. Ardından Battal Arap yıldırımı ziyaret ederek hasbihal etti. Ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yılmazer, Balışeyh AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. Yardım çadırını gezdi. Gözük ve Özcan ailesinin düğününe katılına Yılmazer, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

 

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Yılmazer, Keskin Ak Parti Teşkilatı ve Keskin Belediyesini ziyaret. Keskin Belediye Başkanı ile görüşen Yılmazer, Belediyenin sıkıntılarını dinledi. Keskin dönüşü Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı'yı  ofisinde ziyaret Yılmazer ve detaylı biçimde Kırıkkale üzerine sohbet etti. Pazar günü Yılmazer, Sulakyurt Ak Parti İlçe teşkilatını, Bahşılı Ak Parti İlçe Teşkilatını, Karakeçili Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yılmazer, Pazartesi ve Salı günleri de ziyaretlerini sürdürdü. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir