En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yılbaşı denetimi

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktası "kilit kavşak" Kırıkkale'de, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmesini...
Bu haber 768 kere okunmuş. 01.01.2024 Pazartesi 17:27

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktası "kilit kavşak" Kırıkkale'de, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmesini sağlamak maksadıyla denetimler gerçekleştirildi. Vali Mehmet Makas, yılbaşı dolayısıyla il genelinde yaklaşık bin personelin görev yaptığını söyledi.

 

TEK TEK İNCELEDİLER

İçişleri Bakanlığı'nca valiliklere gönderilen "yılbaşı tedbirleri" konulu genelge doğrultusunda; vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmesini sağlamak maksadıyla, ülke genelinde olduğu gibi 43 ilin geçiş noktası "kilit kavşak" Kırıkkale'de de denetimler gerçekleştirildi. Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, il genelinde "yılbaşı tedbirleri" dahilinde denetim faaliyetlerini sürdürdü.

 

KÖPEKLERLE ARAMA YAPILDI

Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolu üzerindeki uygulama noktalarında araçlar tek tek durduruldu. Ekipler, şehirlerarası yolcu otobüslerinde ve hususi araçlarda seyahat eden sürücü ve yolcuların GBT (genel bilgi toplama) sistemi üzerinden kontrollerini gerçekleştirdi. Bir taraftan da "Tepe" isimli narkotik köpeği de araç içerisinde ve bagaj bölümlerinde bulunan bavul, çanta, koli gibi eşyaları didik didik arama yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir