En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni konteynırlar geldi

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile belediye ve vatandaşların kullanımı için yeni çöp konteynırları geldi.
Bu haber 356 kere okunmuş. 18.10.2019 Cuma 11:25

KONTENYIRLAR HİZMETTE

Bahşılı Belediyesi’nde güzel işler olmaya devam ediyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile belediye ve vatandaşların kullanımı için yeni çöp konteynırları geldi. Mahallelerdeki cadde ve sokaklara yerleştirilen yeni çöp konteynırları kullanıma da sunuldu. Çalışmayla ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Durmak yok çalışmaya devam, 800 lt çöp konteynerlerini ilçemize, Belediyemiz imkanları dahilinde kavuşturduk, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Vatandaşlar Belediye ve Başkan Tekin’e bu çalışmasından dolayı teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Sosyal medyada teşekkür açıklamaları ve yorumları yapan vatandaşlar, “Yıllardır aynı kapasiteyle duran çöp konteynırları artan nüfusun artık çöplerini taşıyamaz hale geldiğini ve yerine 800 lt kapasiteli daha modern tasarımlı çöp konteynırı getirilerek halkımızın hizmetine bir yenilik daha katan belediye başkanımız sayın recep zafer tekin beye minnetimizi dile getirir teşekkür ederiz rabbim bu kutsal görevinde işlerini kolay eylesin” dediler. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir