En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yehşihan’da renkli etkinlik

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki çalışmalara da değer veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Tükyılmaz, vatandaşların Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması amacıyla düzenlenen etkinlikler devam ediyor.
Bu haber 535 kere okunmuş. 18.05.2019 Cumartesi 21:28

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANIYOR

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Yahşihan ilçesinde belediye tarafından etkinlikler düzenleniyor. Her gün akşam etkinliklerde vatandaşlarla da buluşan Başkan Osman Türkyılmaz, halkın masasına oturarak sıcak çaylarını içerek, gönüllerde hoş seda bırakmaya devam ediyor.

 

ÇOCUKLAR İÇİN YARIŞMA YAPILIYOR

Aileler ve çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliklerde; çocuklar için ağızda yumurta taşıma yarışı, dans ve ateş gösterisi, palyaçolar tarafından yüz boyama ile çeşitli oyun gösterileri de sunuluyor. Kur’an-ı kerim tilavetleri, ilahiler ile manevi hazzın yaşandığı ramazan etkinlikleri, vatandaşlar tarafından da taktir topluyor. Belediye tarafından çiğ köfte ile çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikler, Yahşihan’da adeta renk cümbüşü oluşturuyor.

 

İLGİ YÜKSEK OLUYOR

Gencinden yaşlısına herkesle yakından ilgilenen Başkan Türkyılmaz’ın samimi davranışları da objektiflere renkli görüntüler olarak yansıyor. Etkinliklere katılan vatandaşlarına teşekkür eden Türkyılmaz, “İnsanlar çok mutlu. Yahşihanlılar olarak özlediğimiz tablo bu. Bizler daha önceden de söz verdiğimiz gibi halkımızın her zaman yanındayız. Ramazan Ayı’nın manevi hazzının yaşanması için gereken çalışmaları yaparak etkinlikler düzenledik. Yaptığımız bütün çalışmalar, halkımızın yararınadır. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir