En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam’a yeni bir hekim

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti. Hastanede Göğüs Hastalıkları Polikliniği açıldı, Uzman Doktor Aysel Abbasova hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 866 kere okunmuş. 07.02.2021 Pazar 11:16

YENİ POLİKLİNİK AÇILDI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti. Hastanede Göğüs Hastalıkları Polikliniği açıldı, Uzman Doktor Aysel Abbasova hasta kabul etmeye başladı. Kırıkkalelilerin sıkça sorduğu göğüs hastalıkları polikliniği hizmet verirken, böylece bu bölgedeki önemli bir talep de yerine getirilmiş oldu.

 

GÖREVE BAŞLADI

Başarılı bir kariyere sahip olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Abbasova, 2003 yılında Azerbaycan Tıp Üniversitesi’nden mezun oldu. Uzmanlığını 2016-2020 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden aldı. Aynı hastanede  2016 yılından 2020 yılına kadar Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında Hekim ve Araştırma Görevlisi olarak da görev yaptı.

 

KURS VE SERTİFİKALARI

Uzm. Dr. Abbasova’nın Tütün  Kontrolü  ve Sigara Bırakma kursu (UASK), Solunum fonksiyon testi kursu (TTD), Temel İnvazif Mekanik Ventilasyon kursu (TTD), İleri Mekanik Ventilasyon Uygulamaları kursu (ASYOD), Temel Yoğun Bakım kursu ( TDCY), Tanıdan Tedaviye Uykuda Solunum Bozuklukları kursu (TTD), UYKU Derneği Uyku Bozuklukları Sertifikası, UYKUDER DERNEĞİ, Uyku Bozuklukları ve Polisomnografi sertifikası, Gazi Üniversitesi Göğüs  Hastalıkları Anabilim Dalı, Güncel Bilgiler Işığında İdiopatik Pulmoner Fibrozis sertifika (ASYOD), alanlarında kurs ve sertifikaları bulunuyor.

 

ÜYE OLDUĞU DERNEKLER

Türk Toraks Derneği (TTD), Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD), Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD), Uykuder Derneği, Türk Dahili ve Cerrahi Bilimler Yoğun Bakım Derneği (TDCY) üyelikleri de bulunuyor. Uzm. Dr. Abbasova özellikle KOAH, Astım, Pnömonu (Zatürre), Pulmoner Emboli, Tüberküloz (Verem), Sigara Bıraktırma konularında da hizmet verecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir